Solig dag

Morgon

Morgonpromenad med Lilla My och det såg ut att bli en fin dag. Så blev det, en klarblå himmel, riktigt utesittarväder.  Många körde idag så det blev rätt glest här på ställplatsen ett tag sen kom några nya också.   

Badhuset här i Silves har varit öppet några veckor nu. Ett år efter tornadon här i Silves har där varit stängt eftersom tornadon slet av taket på byggnaden. Det blev ingen öppningsceremoni det fanns inte pengar till det.

Har pratat länge om att gå dit och idag kom jag iväg på förmiddagen.  Simmade en stund i ett härligt ljummet vatten, härlig motion.

IMG_0339

På eftermiddagen nu kl. 14:00 har vi boulen.  Efter boulen cyklade vi (Birgitta & jag) till grannbyn för där står de och säljer Apelsiner, Klementiner, Citroner mm.  Här vet man att det är färsk frukt man handlar. Och inte är det så dyrt.  Det är nu som apelsinerna är som godast att äta och pressa.

IMG_0340

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Solig dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *