Solig dag

Morgon

Morgonpromenad med Lilla My och det såg ut att bli en fin dag. Så blev det, en klarblå himmel, riktigt utesittarväder.  Många körde idag så det blev rätt glest här på ställplatsen ett tag sen kom några nya också.   

Badhuset här i Silves har varit öppet några veckor nu. Ett år efter tornadon här i Silves har där varit stängt eftersom tornadon slet av taket på byggnaden. Det blev ingen öppningsceremoni det fanns inte pengar till det.

Har pratat länge om att gå dit och idag kom jag iväg på förmiddagen.  Simmade en stund i ett härligt ljummet vatten, härlig motion.

IMG_0339

På eftermiddagen nu kl. 14:00 har vi boulen.  Efter boulen cyklade vi (Birgitta & jag) till grannbyn för där står de och säljer Apelsiner, Klementiner, Citroner mm.  Här vet man att det är färsk frukt man handlar. Och inte är det så dyrt.  Det är nu som apelsinerna är som godast att äta och pressa.

IMG_0340

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Solig dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *