25 Januari

Untitled 1

Restaurang & Café Havaneza  provade vi i går eftermiddag tillsammans med Göran & Britt-Marie.  De har varm mat för 5 euro allt annat tillkommer.

Det var intressant att träffa ägaren som pratade svenska efter att ha bott 10 år i Malmö och flyttat hem till Silves i Portugal där han driver denna Restaurang & Café tillsammans med sin fru.     

IMG_0349

IMG_0346

Idag tog vi med Göran & Britt-Marie till Fontes. Det var meningen att vi skulle cykla dit men hård blåst stoppade det. Så vi tog husbilen och körde dit. En rofylld plats att ströva omkring på. Lilla My fick utlopp för sin energi när vi släppte henne lös. Sprang i stora cirklar och försökte att locka med sig Thelma (Göran & Britt-Maries) hund men hon ville ta det lite lungnare. 

Untitled 2

Nu har naturen vaknat, mandel träden blommar rikligt här omkring.  Även lite andra blommor börjar spricka ut i blom. Och det sätts ut sallad på friland också. Visst kan vi säga att våren är på väg.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “25 Januari

  1. Jag hoppas och tror att södra Portugal kommer att bli min vinterfavorit också. Som jag skrivit tidigare i andra bloggar. Det var en Aha upplevelse när vi kom dit sommaren 2011. ”Här vill vi bo,” sa vi båda två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *