25 Januari

Untitled 1

Restaurang & Café Havaneza  provade vi i går eftermiddag tillsammans med Göran & Britt-Marie.  De har varm mat för 5 euro allt annat tillkommer.

Det var intressant att träffa ägaren som pratade svenska efter att ha bott 10 år i Malmö och flyttat hem till Silves i Portugal där han driver denna Restaurang & Café tillsammans med sin fru.     

IMG_0349

IMG_0346

Idag tog vi med Göran & Britt-Marie till Fontes. Det var meningen att vi skulle cykla dit men hård blåst stoppade det. Så vi tog husbilen och körde dit. En rofylld plats att ströva omkring på. Lilla My fick utlopp för sin energi när vi släppte henne lös. Sprang i stora cirklar och försökte att locka med sig Thelma (Göran & Britt-Maries) hund men hon ville ta det lite lungnare. 

Untitled 2

Nu har naturen vaknat, mandel träden blommar rikligt här omkring.  Även lite andra blommor börjar spricka ut i blom. Och det sätts ut sallad på friland också. Visst kan vi säga att våren är på väg.

3 reaktion på “25 Januari

  1. Jag hoppas och tror att södra Portugal kommer att bli min vinterfavorit också. Som jag skrivit tidigare i andra bloggar. Det var en Aha upplevelse när vi kom dit sommaren 2011. “Här vill vi bo,” sa vi båda två.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *