Fy sånt väder

IMG_0437 - Kopia

Nu har vi bestämt att vi stannar här på ställplatsen till söndag. Väderleksrapporten är inte så lovande bara grått och trist. Det märks, många vill in här på ställplatsen och här är fullt. Så fort någon kör så kommer det en ny.

Men vart ska man köra? Vädret kan bara bli bättre men det ser ut att dröja. För oss är det nog tid att vi rör på oss det finns mera att se.

Idag, torsdag cyklade jag och Stina för att ta den sista cachen som vi hade kvar här i Silves. Den var i en brant backe som används som motorbana. Varje år i november genomförs en motorcykeltävling här i Silves som heter “Impossible hillclimb” som går ut på att försöka köra uppför backen med motorcykel. Backen är 110m hög och med en lutning på 82 %. Målet var att vi skulle hitta till toppen av backen och där ifrån leta oss neråt igen. Tur att det var mycket buskar i branten som man kunde hålla sig i. När jag klättrat en stund och tittade ner så låg cachen framför mina fötter. Det är kul att ha sällskap och även bra hjälp när man är på sådana här äventyr.

IMG_26002009 juni2

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Fy sånt väder

    • Skrev en kommentar nyss, men vet inte om det funkade… Trist med dåligt väder! Hoppas att det vänder snart! I Stockholm är det inte spännande heller: ca 1 plusgrad, grått, kyligt och lite halvslaskigt…
      Funkade perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *