I morgon lämnar vi Silves

Vi vaknade av regn, hela fm regnade det. Lagom till boulespel blev det uppehåll och solen visade att den fanns i ett par minuter. +14 grader har vi haft idag.

I morgon söndag kör vi från Silves för denna gång. Vi har haft en bra tid här i staden och vi har känt oss hemma. Men nu ska vi röra på oss.

Nu får vi hitta nya boulekompisar. Vi har inte hoppat över boulen många gånger. Ett mycket bra sett att lära känna personerna som vistas på samma ställplats. Har förundras lite över att inte flera har utnyttjat boulebanan eftersom det är så mycket fransmän här.

Igår var Birgitta och jag ute på en utflykt till Quelfes bland annat. Känns bra att ha provkört bilen ordentlig sedan vi bytte framhjulslager.

IMG_0295 - Kopia

När vi körde genom Lagoa såg vi detta Magnoliaträd som blommade.

20140207_122111

Som vi har skrivit tidigare så är vi förtjusta i fisk. Och inte har vi varit rädda för att prova olika sorters fisk. Igår blev det Zebrafisk till middag. Smakad alldeles förträffligt tillagad i ugnen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

7 reaktion på “I morgon lämnar vi Silves

 1. Vilken härlig magnollia du fångat på bild. Jag har inte sett några här – ännu. Vi har haft skitväder idag. Duggregn hela dagen, men det hindrar ju inte att man är ute. Däremot passade det bra som resdag. Ha en bra resa! Elisabeth

  Svar
  skitväder är bara förnamner. Man märker nu att det börjar att blomma.
  Må bra Nisse & Birgitta

 2. Silves är en mycket trevlig stad, men det är skönt att bryta upp och åka vidare och kanske se nya platser också……Ha’ de’

  Svar
  Tre månader i den trakten i vinter så vi känner oss hemma där.
  Må bra Nisse & Birgitta

 3. Åker ni till Spanien nu? Eller drar ni norrut i Portugal?
  Än e det inte lönt att komma hem, ni såg bilderna från Örebro,bara skitväder här hemma, å det e bara Februari, så det kommer nog mera Lappmögel.

  Svar
  Vi väntar ett tag till innan vi far till Spanien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *