Frisk luft!

Det blev en heldag ute i sol och blåst här i Albuferia. Nu är vi på ställplatsen här i staden. Det blir bara två nätter som vi stannar här. Så vi passade på att ta vara på dagen när det nu var sol. Cyklade ut för att försöka hitta 6 st cacher som är utlagda vid rondellerna här i staden. Vi hittade dem + 2 till.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Frisk luft!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *