Var fullt!

Idag hade vi tänkt att stanna i Albir men det fanns ingen plats på La Colina. Vi hade tänkt att stanna några dagar om det hade varit möjligt. Var till Mendoza i L’Alfàs del Pi köpte kallekaviar, knäckebröd mm de har produkter från norden. Körde till Camperpark Costa Blanca, fullt och Camper P. Orange Grove där var platserna bokade. Ställplatsen och campingen utmed playan kollade vi bara inte. Kan inte finnas plats där när det är fullt på de andra. Det är långt ner till Albir från dessa platser så vi valde att köra vidare. Vi tänkte stanna i Calpe men det blev Denia istället, camping Los Llanos 12,5 euro. WiFi sa de att för 1,9 euro hade man 24/h internet men de informerade inte om att det var bara 300MB för denna summa. Så när det tog slut var jag och talade om vad de hade informerat mig om så de gav oss 300Mb till det är väldigt lite för att surfa med. Kan inte rekommendera den här platsen!

IMG_0667

Här har vi Meridian Greenwich longitud 0º 0′ 0″. Såg att det var en cache där och tog cykeln dit och kunde logga den. Mobilen hittade ingen GPS-signalen så det blev bara den. Den var lätt att hitta utan några hjälpmedel.

Untitled 1

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

7 reaktion på “Var fullt!

 1. Det var synd att ni inte fick någon plats så vi fick träffas,det hade varit så roligt för nu är det länge sedan. Vi har också hört att det är fullt, fullt överallt på alla campingar. Ha en fortsattt fin resa hemöver. Kram från oss

  Svar
  Jag blev lite besviken att vi inte fick plats. Men är det fullt så är det. Vi kan nog stöta ihop hemma.
  Nisse & Birgitta

 2. Otroligt detta år, verkar vara fullbelagt på dom flesta ställena runt Costa Blanca. Här på camping El Raco finns bara lediga platser under de stora pinjeträden där det är skugga mesta delen av dagen.

  Svar
  ja vi är inte själva ute och åker. Otroligt många husbilar. Nu är vi på La Volta och blir här över helgen.
  Ha det bra
  Nisse & Birgitta

 3. Just knäckebröd och kaviar var det vi saknade mest under våra USA år men fanns åtminstone knäckebröd på vissa större varuhus:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *