Tjejvättern

IMG_0447 IMG_0451Helgens höjdpunkt för oss var Linn som cyklade Tjejvättern idag. Vi hittade varandra även före start i folkvimlet vid starten. Fint väder när det startade. När vi vinkat av Linn så fikade vi vid kyrkan då kom det en ordentlig regnskur och åska. Men vi satt under tak under regnskuren tillsammans med flera andra.

IMG_0462

IMG_0469Vid målet var det trångt men sol så vi uppsökte skuggan. Fick vänta en stund men visste ungefär när Linn skulle komma i mål. Vi hade sms-meddelande efter hand och beräknad sluttid. Den kapade hon ordentligt.

Det var bra gjort LINN !

IMG_0471

På eftermiddagen körde vi till Gränna där vi träffade vänner från Söderköping.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Tjejvättern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *