Skolavslutning

RebeckaI Kävlinge var det skolavslutning för Rebecka idag. Det ville vi inte missa så vi var tidigt uppe idag. Avslutningen började kl 8:15.

Mycket sång och framträdande av barnen riktigt kul att se hur duktiga de är. Rebeckas klass var uppe på scenen och sjöng en sång de skrivit texten till själva som var mycket bra och Idas sommar- visa. Så nu är det ett långt sommarlov för Rebecka i sommar.

Rebecka1

När vi kom hem var det en stubbe som väntade på mig. Tog ner en tuja som har växt långt över husets höjd. När Birgitta planterade tujan var det en som var med i en julgrupp någon decimeter hög. Stubben var segare och knöligare att få upp än jag hade tänkt mig men skam den som ger sig så till slut så var den loss. Fick en smäll i muskeln i armen så resten av dagen blev det att ta de lugnt.

Jobbigt  1

En reaktion på “Skolavslutning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *