Skolavslutning

RebeckaI Kävlinge var det skolavslutning för Rebecka idag. Det ville vi inte missa så vi var tidigt uppe idag. Avslutningen började kl 8:15.

Mycket sång och framträdande av barnen riktigt kul att se hur duktiga de är. Rebeckas klass var uppe på scenen och sjöng en sång de skrivit texten till själva som var mycket bra och Idas sommar- visa. Så nu är det ett långt sommarlov för Rebecka i sommar.

Rebecka1

När vi kom hem var det en stubbe som väntade på mig. Tog ner en tuja som har växt långt över husets höjd. När Birgitta planterade tujan var det en som var med i en julgrupp någon decimeter hög. Stubben var segare och knöligare att få upp än jag hade tänkt mig men skam den som ger sig så till slut så var den loss. Fick en smäll i muskeln i armen så resten av dagen blev det att ta de lugnt.

Jobbigt  1

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Skolavslutning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *