Snart ny månad

 

Augusti månad slutade med regn och det var ordentligt med regn. Vi har inte haft besvär här hemma utan Malmö, Köpenhamn är nog de som drabbats hårdast. Vi hade bestämt att vi skulle till Köpenhamn idag men stannade hemma. Först var det meningen att vi skulle bo 10-11 dagar i Idas & PerThores lägenhet i Köpenhamn. För att ta hand om deras hund Blaze när de var till Norge. Men så blev det inte nu.

Vi har fortsatt att vara hemma finns alltid något att göra. Har fått våra nya glasögon nu och vi är mycket nöjda med Direkt Optik. Tre par till priset av ett. Nytt porslin i badrummet och ut med badkaret så nu är det ingen kö till duschen, nu har vi varsin.

Vi har även firat Björns 40-års dag i Billeberga.

Nu går vi in i September och det känns att hösten är på väg.

Naturreservat

Kul med Geo-cachingen, visar en runt i hemtrakterna där vi bott i många år nu. Hittar platser med cykelavstånd här från Ödåkra som jag inte haft en aning om. Småryd ett litet skogsområde mellan Ödåkra och väg 111. Här var det en lite annorlunda gömma också. Näst bästa månaden på att hitta antal cacher.

Aug utmaningen

Augustiutmaningen där det var att plocka inte bara Traditionella utan också de lite svårare cacherna, EarthCache, Mystery och Multi-cache mm.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Snart ny månad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *