Snart ny månad

 

Augusti månad slutade med regn och det var ordentligt med regn. Vi har inte haft besvär här hemma utan Malmö, Köpenhamn är nog de som drabbats hårdast. Vi hade bestämt att vi skulle till Köpenhamn idag men stannade hemma. Först var det meningen att vi skulle bo 10-11 dagar i Idas & PerThores lägenhet i Köpenhamn. För att ta hand om deras hund Blaze när de var till Norge. Men så blev det inte nu.

Vi har fortsatt att vara hemma finns alltid något att göra. Har fått våra nya glasögon nu och vi är mycket nöjda med Direkt Optik. Tre par till priset av ett. Nytt porslin i badrummet och ut med badkaret så nu är det ingen kö till duschen, nu har vi varsin.

Vi har även firat Björns 40-års dag i Billeberga.

Nu går vi in i September och det känns att hösten är på väg.

Naturreservat

Kul med Geo-cachingen, visar en runt i hemtrakterna där vi bott i många år nu. Hittar platser med cykelavstånd här från Ödåkra som jag inte haft en aning om. Småryd ett litet skogsområde mellan Ödåkra och väg 111. Här var det en lite annorlunda gömma också. Näst bästa månaden på att hitta antal cacher.

Aug utmaningen

Augustiutmaningen där det var att plocka inte bara Traditionella utan också de lite svårare cacherna, EarthCache, Mystery och Multi-cache mm.

 

4 reaktion på “Snart ny månad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *