Studiebesök

Vi har inte tidigare besökt Patrik på hans nuvarande kontor. Idag var vi till Malmö så lite kaffe skulle smaka. Kul att se hur det har växt och även träffa hans anställda, några har vi träffat tidigare vid andra tillfällen. Härlig lokal där fyra olika företag hyr varsin yta.

KOntoret

Det blev bio ikväll vi har sett filmen Medicinen med Helena Bergström och Maria Lundqvist med flera. Kul film men väldigt tomt i salongen.

Ej namngiven 1

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Studiebesök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *