Helgen

Kom igång med Geocaching i Sigtuna och plockade en Multi på vägen till Norrtälje när vi tog rast. Nu hoppas jag att vi kan plocka några på Åland också.

I Norrtälje stannade vi till hos Birgittas kusiner på en fika några timmar. Vi hade bestämt att köra till Östhammar och Granfjärdens Camping ( Caravan Club) och tillbringa helgen där. Här finns ett antal gästplatser  och bara 200 kr/dygn. Vi anlände sent lördag kväll men fick en söndag med strålande SOL och värme. Birgitta tvättade också känns skönt att det är klart . Det blev en lugn och skön söndag. Nu blir det en natt till här. I morgon kör vi till Grisslehamn.20150628_135540Denna lilla varelse gick förbi husbilen. Det är inte bara vi som vill se  oss omkring undrar vad skalbaggen har för mål för dagen. Oj vad världen måste vara stor för denna lilla skalbagge.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Helgen

    • Ett bra set att få veta lite om trakterna man passerar.
      Hittar en och annan fin plats.
      Ha det så bra Nisse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *