Helgen

Kom igång med Geocaching i Sigtuna och plockade en Multi på vägen till Norrtälje när vi tog rast. Nu hoppas jag att vi kan plocka några på Åland också.

I Norrtälje stannade vi till hos Birgittas kusiner på en fika några timmar. Vi hade bestämt att köra till Östhammar och Granfjärdens Camping ( Caravan Club) och tillbringa helgen där. Här finns ett antal gästplatser  och bara 200 kr/dygn. Vi anlände sent lördag kväll men fick en söndag med strålande SOL och värme. Birgitta tvättade också känns skönt att det är klart . Det blev en lugn och skön söndag. Nu blir det en natt till här. I morgon kör vi till Grisslehamn.20150628_135540Denna lilla varelse gick förbi husbilen. Det är inte bara vi som vill se  oss omkring undrar vad skalbaggen har för mål för dagen. Oj vad världen måste vara stor för denna lilla skalbagge.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Helgen

    • Ett bra set att få veta lite om trakterna man passerar.
      Hittar en och annan fin plats.
      Ha det så bra Nisse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *