Kör ombord idag!

20150629_102430_Fotor_Collage

Vi tog det lugnt på förmiddagen efter frukost. När vi var på väg till Grisslehamn stannade vi till vid Hargs Bruk i hantverksboden.  Passade på att ta en fika i solskenet vid serveringen. En boende kom och gjorde oss sällskap och berättade lite om bygden och Bruket.

Har sett oss omkring i Grisslehamn och även fått i oss lite mat utan större ansträngning.

Nu kl 19:30 är det ombordkörning på färjan Ekerö-linjen. Vi var i god tid till färjan och biljetten är förbokad. 490 kr husbil 2 pers. Allt har gått smidigt. Så nu är vi på väg till Åland och vidare Finland.

WiFi…. framöver är ett ? Vi uppdaterar efter hand.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Kör ombord idag!

  1. Vi önskar en trevlig resa. Det har sagts mig att det finns 6 000 kobbar på Åland. Det går nog inte att gå iland med husbilen på alla dessa, men det finns säkert mindre båtar. Ha det gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *