Kör ombord idag!

20150629_102430_Fotor_Collage

Vi tog det lugnt på förmiddagen efter frukost. När vi var på väg till Grisslehamn stannade vi till vid Hargs Bruk i hantverksboden.  Passade på att ta en fika i solskenet vid serveringen. En boende kom och gjorde oss sällskap och berättade lite om bygden och Bruket.

Har sett oss omkring i Grisslehamn och även fått i oss lite mat utan större ansträngning.

Nu kl 19:30 är det ombordkörning på färjan Ekerö-linjen. Vi var i god tid till färjan och biljetten är förbokad. 490 kr husbil 2 pers. Allt har gått smidigt. Så nu är vi på väg till Åland och vidare Finland.

WiFi…. framöver är ett ? Vi uppdaterar efter hand.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Kör ombord idag!

  1. Vi önskar en trevlig resa. Det har sagts mig att det finns 6 000 kobbar på Åland. Det går nog inte att gå iland med husbilen på alla dessa, men det finns säkert mindre båtar. Ha det gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *