Det är fullt upp……

Vi har som tradition att minst en gång per år fika hos Flickorna Lundgren. Vi prickade in en dag när solen gassade. Parkeringen var överfull så vi fick parkera utefter vägen ner mot Skäret.

20150801_152435_Fotor_Collage

Vi har besökt och haft besök av barn och barnbarn.

Familjen Gullstrand hälsade vi på i sommarhuset i Markaryd. Där de skulle tillbringa en vecka på semestern . Patrik hade hyrt en badtunna så de kunde svalka sig. Gick åt lite ved för att få upp en behaglig temperatur. Vattnet blev varmt till slut! Så vi fick se Rebecka och Pontus hoppa i och prova badtunnan.

Rebeckas 9 års-dag firade vi hemma hos familjen Gullstrand i Södervidinge. Den dagen var det sol så vi kunde sitta ute och äta tårta på trädäcket. Och titta på när barnen badade i poolen.

Det var länge sedan vi var till Ida & PerThore i Danmark. Ask har fått en påhängs cykel så nu är det att träna så han kan hantera den efter pappas cykel. Den var alldeles ny så pappa fick agera cykel när Ask skulle prova den. Kommer säkert att bli en alldeles utmärkt fortskaffningsmedel till dagis.

Vi tar färjan till Danmark det är några mil närmare för oss att köra. Vi brukar betala 218 Sek/kr T&R när vi kör över. Men nu sommartid höjer Scandlines priset i smyg så vi fick betala 162 Sek/kr på hemvägen = 280Sek/kr. Fult?………..ja, det tycker vi.

20150802_132208_Fotor_Collage

Parasollet  har legat kvar i garaget men vi fick plocka fram det till sist. För nu har vi haft några fina dagar med sol och värme. Passade oss bra när vi skulle fira vårt barnbarn Moa’s 18 års-dag. Dukade upp till kalas här hemma på trädäcket. Det bjöds på tacos så ingen gick hungrig från bordet. Jag tror att Moa blev nöjd med dagen.

20150806_160408_Fotor_Collage

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Det är fullt upp……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *