Besök

Besök hos Svenskar i Portugal.

20151113_174945_Fotor_Collage

Vi har haft en trevlig eftermiddag hos Lennart & Geoff. Strålande sol har vi haft så vi kunde sitta på altanen och prata och mycket prat blev det. Eftermiddagen gick fort. Lilla My har har sprungit runt och undersökt varenda vrå på tomten. Vi fick en trött hund med oss hem!

20151113_174453

Här är två som hade mycket att prata om. Vi har tillbringat en tid på samma skola i vår ungdom, dock inte samtidigt!

20151113_150243_Fotor_Collage Vi tackar er för en härlig eftermiddag med God Mat och trevlig gemenskap i ert underbara hem.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Besök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *