Hösten

Oj, vad det har blåst och så kom regnet när vi körde hem i lördags kväll. Trodde att vår lilla flagga skulle lossna för vinden tog i ordentligt.

20161015_150239

Massor av löv och grenar på gångstigarna i byn. Ekarna och även  Bokarna har inte velat acceptera hösten än. De har inte ändrar färg eller släppt löven från grenarna i någon större utsträckning.

IMG_20161016_132535040

Helgens stora evenemang var att Linn & Björn och barnbarnen hade “Housewarming party” i sitt nya huset nu i lördags. Barnen utbrast, “Morfar har skjorta på sig”, när de såg oss på gårdsplanen (är förtjust att gå i tröjor sedan jag blev fritidsforskare) Ja, man ska väl klä upp sig lite när det är fest och man träffar nya människor, sa jag. Mycket folk och mycket mat och dricka. Kul att även träffa deras vänner och kollegor.

Bild lånad av Linn & Björn

Bild lånad av Linn & Björn

8 reaktion på “Hösten

  1. Hörde att det blåst rejält söder över. Maken är på väg mot Stockholm nu med husbilen våran, mot Caravanhallen i Haninge. Han sa att det gungat av rejäl blåst redan i Gävle där han övernattade i går. .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *