Hösten

Oj, vad det har blåst och så kom regnet när vi körde hem i lördags kväll. Trodde att vår lilla flagga skulle lossna för vinden tog i ordentligt.

20161015_150239

Massor av löv och grenar på gångstigarna i byn. Ekarna och även  Bokarna har inte velat acceptera hösten än. De har inte ändrar färg eller släppt löven från grenarna i någon större utsträckning.

IMG_20161016_132535040

Helgens stora evenemang var att Linn & Björn och barnbarnen hade ”Housewarming party” i sitt nya huset nu i lördags. Barnen utbrast, ”Morfar har skjorta på sig”, när de såg oss på gårdsplanen (är förtjust att gå i tröjor sedan jag blev fritidsforskare) Ja, man ska väl klä upp sig lite när det är fest och man träffar nya människor, sa jag. Mycket folk och mycket mat och dricka. Kul att även träffa deras vänner och kollegor.

Bild lånad av Linn & Björn

Bild lånad av Linn & Björn

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

8 reaktion på “Hösten

  1. Hörde att det blåst rejält söder över. Maken är på väg mot Stockholm nu med husbilen våran, mot Caravanhallen i Haninge. Han sa att det gungat av rejäl blåst redan i Gävle där han övernattade i går. .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *