Till barnbarn……

i Danmark tog vi oss i Lördags eftermiddag. Nu var det ett bra tag sedan vi var där. Resan ned gick bra på E6 inte så mycket trafik torr vägbana. Men det tilltog med snö när vi kom söder ut, de hade mycket mera snö än vad vi har i Helsingborgstrakten. Vi passade på att svänga in till Drive In Bottle Shop i Kastrup på ditresan för att få lite öl med oss hem.

20170211_114214

Så såg det ut i trädgården.  Vi fick en bra eftermiddag tillsammans, finns mycket nytt att berätta när man inte ses så ofta. Vi hade köpt med mat till middagen, som jag (Nils-Åke) fixade till i deras kök. Panerad Schnitzel med Champinjonsås fick jag till och det smakade riktigt bra.  Pappa Per-Thore var på jobbet och han är kock. En dag med sol har vi haft!

20170211_134217Det hann bli mörkt innan vi kom iväg hemmåt. Gick bra till Malmö men där var E6 avstängd för en olycka så vi fick ta av E22 mot Lund och vidare 108 mot Kävlinge och där tog vi oss mot Landskrona och kusten, mindre med snö. Det är vinden och snödrev som ställer till det. Det var därför vi tog oss mot kusten för att slippa alla snövallar på vägen.

På kvällen umgicks vi med Gisela och Micke som är nere i helgen och hälsar på. Gisela är på Ljusstöpning idag, Söndag och hjälper oss att få lite påfyllning av ljus

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Till barnbarn……

    • Kock är väl for mycket sagt. Men gott brukar det bli!
      HD skriver; Det råder dåligt väglag i hela Skåne. Under lördagen har flera olyckor skett
      Det har varit mycket blåsigt och det är stor risk för drivbildning på många vägar i Skåne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *