Till barnbarn……

i Danmark tog vi oss i Lördags eftermiddag. Nu var det ett bra tag sedan vi var där. Resan ned gick bra på E6 inte så mycket trafik torr vägbana. Men det tilltog med snö när vi kom söder ut, de hade mycket mera snö än vad vi har i Helsingborgstrakten. Vi passade på att svänga in till Drive In Bottle Shop i Kastrup på ditresan för att få lite öl med oss hem.

20170211_114214

Så såg det ut i trädgården.  Vi fick en bra eftermiddag tillsammans, finns mycket nytt att berätta när man inte ses så ofta. Vi hade köpt med mat till middagen, som jag (Nils-Åke) fixade till i deras kök. Panerad Schnitzel med Champinjonsås fick jag till och det smakade riktigt bra.  Pappa Per-Thore var på jobbet och han är kock. En dag med sol har vi haft!

20170211_134217Det hann bli mörkt innan vi kom iväg hemmåt. Gick bra till Malmö men där var E6 avstängd för en olycka så vi fick ta av E22 mot Lund och vidare 108 mot Kävlinge och där tog vi oss mot Landskrona och kusten, mindre med snö. Det är vinden och snödrev som ställer till det. Det var därför vi tog oss mot kusten för att slippa alla snövallar på vägen.

På kvällen umgicks vi med Gisela och Micke som är nere i helgen och hälsar på. Gisela är på Ljusstöpning idag, Söndag och hjälper oss att få lite påfyllning av ljus

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Till barnbarn……

    • Kock är väl for mycket sagt. Men gott brukar det bli!
      HD skriver; Det råder dåligt väglag i hela Skåne. Under lördagen har flera olyckor skett
      Det har varit mycket blåsigt och det är stor risk för drivbildning på många vägar i Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *