Halva helgen !

Så fick vi en helg med snö igen. Fredag morgon var det vitt på bilarna och marken när vi vaknade i Kågeröd. Vi ska vara här i helgen tillsammans med Michaela och Cornelia när pappa och mamma är på resa.  Husbilen får härbärgera oss första och sista natten vi är här.

20170224_075036

Cornelia och jag på promenad på Söderåsen lördag förmiddag. Man kommer direkt upp på åsen här utanför samhället. Man är inte i  Söderåsen nationalpark men man har inte långt dit.  Bilderna får tala för sig själva.

20170225_102359 20170225_102804 20170225_103016

Nu lördag är det Melo-kväll för barnen.  Vi tar det lugnt får bli hundpromenad och att fortsätta lyssna på boken.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

7 reaktion på “Halva helgen !

  1. Verkar som om Skåne har mer snö, än vad de i Ulricehamn har. 🙂 Jag gillar vinterbilderna, ser så mysigt ut. Trevligt att få umgås med barnbarnen….det ska vi göra till helgen, men det blir här nere runt Malaga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *