Mars nu kommer våren!

Det hoppas vi verkligen! Väderrapporten visade denna bilden för några dagar sedan. I helgen som var, var jag ute och pulsade i snö. Nu hoppas jag verkligen att det går mot varmare och soligare väder. Vi har haft grått och trist väder sedan nyår. Var ut en runda med Lilla My nu på eftermiddagen, när jag stängde ytterdörren började det att regna.
Ej namngiven 1

Idag visade termometern 11 grader en stund mitt på dagen. Tog dessa bilder idag på Krokusen och Snödroppar  som blommar i rabatten.

Ej namngiven 2

Ej namngiven 3

Hittade denna bilden av E Beskow som symboliserar Mars månad så fint.

Beskow-Mars

Lånad bild på Googel.

11 reaktion på “Mars nu kommer våren!

  1. Så fint med krokusarna o snödropparna 🙂 Hos oss är det mycket snö ännu…men det är också en fin tid. Vi gillar att sitta i snögrottor och sola. Det är en härlig årstid också:) Sommaren kommer 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *