Mars nu kommer våren!

Det hoppas vi verkligen! Väderrapporten visade denna bilden för några dagar sedan. I helgen som var, var jag ute och pulsade i snö. Nu hoppas jag verkligen att det går mot varmare och soligare väder. Vi har haft grått och trist väder sedan nyår. Var ut en runda med Lilla My nu på eftermiddagen, när jag stängde ytterdörren började det att regna.
Ej namngiven 1

Idag visade termometern 11 grader en stund mitt på dagen. Tog dessa bilder idag på Krokusen och Snödroppar  som blommar i rabatten.

Ej namngiven 2

Ej namngiven 3

Hittade denna bilden av E Beskow som symboliserar Mars månad så fint.

Beskow-Mars

Lånad bild på Googel.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

11 reaktion på “Mars nu kommer våren!

  1. Så fint med krokusarna o snödropparna 🙂 Hos oss är det mycket snö ännu…men det är också en fin tid. Vi gillar att sitta i snögrottor och sola. Det är en härlig årstid också:) Sommaren kommer 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *