Mars nu kommer våren!

Det hoppas vi verkligen! Väderrapporten visade denna bilden för några dagar sedan. I helgen som var, var jag ute och pulsade i snö. Nu hoppas jag verkligen att det går mot varmare och soligare väder. Vi har haft grått och trist väder sedan nyår. Var ut en runda med Lilla My nu på eftermiddagen, när jag stängde ytterdörren började det att regna.
Ej namngiven 1

Idag visade termometern 11 grader en stund mitt på dagen. Tog dessa bilder idag på Krokusen och Snödroppar  som blommar i rabatten.

Ej namngiven 2

Ej namngiven 3

Hittade denna bilden av E Beskow som symboliserar Mars månad så fint.

Beskow-Mars

Lånad bild på Googel.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

11 reaktion på “Mars nu kommer våren!

  1. Så fint med krokusarna o snödropparna 🙂 Hos oss är det mycket snö ännu…men det är också en fin tid. Vi gillar att sitta i snögrottor och sola. Det är en härlig årstid också:) Sommaren kommer 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *