Vårdagjämning

På söndags kvällen snöade det, bilen var täckt av snö när jag körde in den i garaget. Idag vaknade vi till gråväder. Vårdagjämning idag nu hoppas man att vädret ska bli varmare mera sol vill vi ha. Denna månad har rusat iväg, har bara skrivit ett inlägg på bloggen hittills. Med en förhoppning att våren skulle skynda sig med värme och sol.

Men vi har inte suttit sysslolösa jag har hjälp sonen  i nya huset. Fick blodad tand och började även ett projekt här hemma i huset.

Vi har pratat länge om att snygga till väggarna. Tapetserade ett rum till barnbarnet, det var startskottet för oss själva.

Reparations tapeten underlättade arbetet på fondväggen.

En av de stora händelserna i månaden var Asks 5 års kalas. Ask blev fem den 18:e så vi var över till Köpenhamn och firade. Hela familjen samlad vi saknade bara Patricia vårat äldsta barnbarn som var på annat håll. Även del av familjen från Norge var nere och kamrater till familjen. Som alltid bjuds vi på läckerheter.

Inte så lätt att blåsa ut alla ljusen samtidigt.

Vi har tyckt att deras vimpel har gjort sitt. När vi kom beklagade de sig att den hade blåst ner på morgonen. Så då passade det bra att vi överraskade familjen med en ny vimpel dagen till ära. Så pappa Per-Thore och jag hissade vimpeln tillsammans.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

8 reaktion på “Vårdagjämning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *