Vårdagjämning

På söndags kvällen snöade det, bilen var täckt av snö när jag körde in den i garaget. Idag vaknade vi till gråväder. Vårdagjämning idag nu hoppas man att vädret ska bli varmare mera sol vill vi ha. Denna månad har rusat iväg, har bara skrivit ett inlägg på bloggen hittills. Med en förhoppning att våren skulle skynda sig med värme och sol.

Men vi har inte suttit sysslolösa jag har hjälp sonen  i nya huset. Fick blodad tand och började även ett projekt här hemma i huset.

Vi har pratat länge om att snygga till väggarna. Tapetserade ett rum till barnbarnet, det var startskottet för oss själva.

Reparations tapeten underlättade arbetet på fondväggen.

En av de stora händelserna i månaden var Asks 5 års kalas. Ask blev fem den 18:e så vi var över till Köpenhamn och firade. Hela familjen samlad vi saknade bara Patricia vårat äldsta barnbarn som var på annat håll. Även del av familjen från Norge var nere och kamrater till familjen. Som alltid bjuds vi på läckerheter.

Inte så lätt att blåsa ut alla ljusen samtidigt.

Vi har tyckt att deras vimpel har gjort sitt. När vi kom beklagade de sig att den hade blåst ner på morgonen. Så då passade det bra att vi överraskade familjen med en ny vimpel dagen till ära. Så pappa Per-Thore och jag hissade vimpeln tillsammans.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

8 reaktion på “Vårdagjämning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *