Första April

Vad månaderna rusar iväg och detta är inget Aprilskämt. Men vi har fått lite gjort här hemma. Har inte ångrat att vi stannade hemma i vinter. Har hänt så mycket positivt denna perioden. Nu kommer vi att damma av husbilen det fordras nog en grundlig tvätt av den. Vi har tid hos Bengt i Örkelljunga i mitten av April för åtgärd som har halkat efter. Så lite ny olja i bilen så är den körklar.

Uterummet  städat och i iordningställt för säsongen och invigt för året.  Idag på förmiddagen kom Per-Thore och lämnade Ask som ska vara hos oss några dagar. Linn, Björn, Michaela och Cornelia varit här på eftermiddagen. Bilden är från gårdagens fika.

Vi har planer på att komma iväg med husbilen. Så lite reseplanering har vi här hemma. Men först blir det nog en tur lite norr ut. Lite återstår att ordna innan vi kommer iväg.

Nu är Patrik, Åsa, Rebecka och Pontus installerade i sitt nya hus också

3 reaktion på “Första April

    • Stellan hjälpte Patrick (Sonen) med att på ett enkelt sett få med badtunna och den är vedeldad.
      Nu börjar en underbar tid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *