Första April

Vad månaderna rusar iväg och detta är inget Aprilskämt. Men vi har fått lite gjort här hemma. Har inte ångrat att vi stannade hemma i vinter. Har hänt så mycket positivt denna perioden. Nu kommer vi att damma av husbilen det fordras nog en grundlig tvätt av den. Vi har tid hos Bengt i Örkelljunga i mitten av April för åtgärd som har halkat efter. Så lite ny olja i bilen så är den körklar.

Uterummet  städat och i iordningställt för säsongen och invigt för året.  Idag på förmiddagen kom Per-Thore och lämnade Ask som ska vara hos oss några dagar. Linn, Björn, Michaela och Cornelia varit här på eftermiddagen. Bilden är från gårdagens fika.

Vi har planer på att komma iväg med husbilen. Så lite reseplanering har vi här hemma. Men först blir det nog en tur lite norr ut. Lite återstår att ordna innan vi kommer iväg.

Nu är Patrik, Åsa, Rebecka och Pontus installerade i sitt nya hus också

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

3 reaktion på “Första April

    • Stellan hjälpte Patrick (Sonen) med att på ett enkelt sett få med badtunna och den är vedeldad.
      Nu börjar en underbar tid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *