Pressrelease Telia

TELIAS KUNDER FÅR ROAMING EUROPA OCH NY MOBILPORTFÖLJ LANSERAS

Telias privatkunder får nu Roaming Europa med surf och samtal för samma pris som hemma och fri surf på sociala medier i Europa. Telia möter dessutom kundernas efterfrågan på mer innehåll och lanserar en helt ny mobilportfölj med ökad månadssurf för endast 30 SEK mer per månad.

Roaming Europa
Surfa och ring i hela EU/EES för samma pris som hemma och slipp oron för höga kostnader. Alla Telias privatkunder surfar i EU/EES på samma sätt som hemma med det som ingår i din månadssurf, som mest 20 GB/månad. Tar surfen slut på resan kan du alltid köpa extra surf för samma pris som hemma.

Ny mobilportfölj för privatkunder
Med fokus på att leverera mer innehåll till våra kunder som alltmer lever sina liv online så lanserar Telia en helt ny mobilportfölj med ökad månadssurf. Vi möter den starka efterfrågan på mer surf och höjer månadssurfen på alla mobilabonnemang över 1 GB med 50 procent eller mer.

Fri surf Sociala medier
Telias privatkunder surfar alltid fritt på en mängd sociala medier, nu både hemma och i Europa, på Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp, Twitter, Kik, Pinterest, Viber, Line och Welcome App utan att din surfmängd används. Fri surf Sociala medier i hela EU/EES ingår utan extra kostnad i Telia Mobil Komplett.

– Livet online och på sociala medier är en central del av hur vi kommunicerar idag. Nu ger vi våra kunder ännu mer värde för pengarna med mer surf, Roaming Europa och fri surf på sociala medier i Europa. Erbjudandet gör det enklare och tydligare för våra kunder att kommunicera med familj och vänner, oavsett om de befinner sig hemma eller i Europa, säger Jonas Hasselberg, chef för Telias konsumentaffär.

Alla delar i det nya erbjudandet gäller från och med den 11 april. Vi återkommer med mer information om den nya mobilportföljen inom kort.

Så här funkar det:
Fri roaming i Norden och Baltikum ersätts av Roaming Europa.

Kunder som har eller köper Telia Mobil Komplett-abonnemang får fri surf i EU/EES på sociala medier, vilket innebär att man surfar fritt på Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp, Twitter, Kik, Pinterest, Viber, LINE och Welcome App.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Pressrelease Telia

 1. Jan L
  Bara en stilla undran.
  ”EU:s medlemsstater överens – roamingavgifter avskaffas i juni 2017”
  Nu har Eu tydligen lyckats med något bra för en gångs skull förhoppningsvis. Kanske!?
  [http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2017/02/eus-medlemsstater-overens–roamingavgifter-avskaffas-i-juni-2017/]
  Det är troligtvis bra för en del användare av Internet [http://sv.wikipedia.org/wiki/Internet]. Det som är mindre bra med det är att Telia erbjuder fri surf på flera populära sociala medie-appar som Facebook och Instagram, Pinterest, Viber, LINE och Welcome App. (”utan att din surf används”).
  Även Tre har liknande avtal angående fri musik-streaming.
  Vad blir nästa steg? Gratis surf på vissa partiers sidor? Gissa vem som vinner valet nästa gång. Informations styrning är ett oerhört kraftfullt vapen. Och dessutom är det farligt och vidrigt.
  Jan o Maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *