Regn men vad gör det!

Inte laddar solcellen speciellt mycket i detta väder. Regn och åter regn, men körningen har gått bra. När vi närmande oss vårat slutmål var det en affär vi skulle ha tag på. Såg skylt med Supermarket men hittade inte fick vända och köra tillbaka, stanna och fråga och då hittade vi. Vi är nu strax utanför en liten by som heter St Blazey. Vårt mål är Eden Projekt men det får vänta till i morgon klockan är redan eftermiddag. Det är disigt och småregn, vi hoppas på något bättre väder i morgon.

Lilla My verkar finna sig bra tillrätta utan buren, hon ligger hoprullad på sin kudde. Det blir inte så låga stunder vi vistas ute hon och jag.

Eden Projekt en anläggning där man byggt stora kupoler i ett gammalt Kaolinitbrott. Där finns växter från världens alla hörn. Ska bli intressant att komma dit, vi var utanför vid parkeringen men vände och körde och tog in på en camping i närheten. Så här blir vi tills i morgon.

Här i trakterna är vi!

Det är ett fint landskap vi färdas i indelat med häckar mellan de olika fälten, som ett stort lapptäcke i olika gröna nyanser ihopsatt med mörkt gröna sömmar. Jag undrar om de klipper häckarna för de ser så ansade ut.

Här vid Grand Western Canal där vi stod natten till i dag var det många som kom och rastade sina hundar.

7 reaktion på “Regn men vad gör det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *