Eden Projekt

Vädret var inte bättre idag men till Eden skulle vi. Så fram med regnkläder för att kunna gå runt i parken.Det blev inte så lång promenad det var väldigt backigt så vi valde att gå in istället.  Blommorna gör sig inte i blötvädret. 

Vi löste biljetter 55 pund för oss båda sen var de bara att vandra runt i de båda kupolerna. Gratis att vandra runt i parken där är också mycket att se.

Mera bilder får komma senare! Vi har så dålig eller obefintlig teckning ikväll på mobilerna. Vi är nu ute vid kusten och där hittade vi solen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

En reaktion på “Eden Projekt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *