St Michael’s

Vi hittade en lite camping natten till idag. Men först så var vi ner till Lizard ett litet samhälle vid kusten. När vi skulle ställa upp bilen på campingen så fastnade vi ordentligt, det har regnat flera dagar så det var rätt blött. Fick hjälp av ägaren att komma loss sen var det bara att ställa upp bilen vågade inte krångla för mycket, det blev lite snett.

Idag har vi tillbringat dagen vid  St Michael’s Mount  Marazion heter byn, vi kom tidigt på förmiddagen. Det var flod när vi kom och man fick åka båt ut till borgen. Vi stod kvar tills det blev ebb och vägen ut blev synlig. Vi har haft en fin dag med mycket sol. Köpte fish and chips till lunch och glass.

Vi hade sett ut en parkering på Googel Maps och det hade nog husbilen framför oss också gjort. Det var trångt att komma till platsen men där fick vi inte parkera utan blev hänvisade lite längre fram till en stor plan som var tom när vi kom men som snart blev full.

Jag tog båten ut och tillbaka det kostade 4 pund. Gick en runda på ön och så fick jag plockat en geocach.

Kl 15:00 var det Ebb, då kom stenbeläggningen fram som man kan gå på ut till St Michael’s. Jag gick halva sträckan på eftermiddagen.

Ikväll har vi Friparkerat 1 pund i automaten för 24 timmar det ligger bara någon km från där vi har tillbringat dagen.

6 reaktion på “St Michael’s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *