Telia

Nyligen hemkomna från utlandsresa där jag diskuterade Mobilt Bredband med Telia. Vårat har inte fungerat utan för Norden.  Utan vi har fått använda mobilen (Telia Komplett) och koppla upp oss med.

Ringde till kundtjänst 90200  idag och informerade mig. Läste i olika forum om att roaming inom EU/EES alltså utanför Norden erbjuds. Nu kan de som har Telia mobilt bredband obundet binda sitt ( före 8/6 ) och få roaming inom EU/EES 20 GB. Jag som har bundet ett år till kan inte få detta erbjudande, bara om jag hade haft tre månader kvar av bindningstiden.  Märkligt kan tyckas, så jag får väl  acceptera detta och hoppas på att Telia öppnar det i framtiden.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

8 reaktion på “Telia

  1. Jag/vi har Telia företagsabonnemang med minst ett tjugotal mobiler. För oss vet jag inte vad som skulle ha hänt, om vi dragit utomlands i år. Totalt sett tycker jag att det låter som skumma affärer. Förra året lät det som att alla avgifter skulle slopas.

  2. Peppar peppar ta i trä…. Hittills har det fungerat bra för mej och efter den 15/6 surfar och ringer och messar som hemma fram till oktober. Då blir det nåt nytt igen…. ( Jag har Vimla, ett dotterbolag till Telenor)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *