Telia

Nyligen hemkomna från utlandsresa där jag diskuterade Mobilt Bredband med Telia. Vårat har inte fungerat utan för Norden.  Utan vi har fått använda mobilen (Telia Komplett) och koppla upp oss med.

Ringde till kundtjänst 90200  idag och informerade mig. Läste i olika forum om att roaming inom EU/EES alltså utanför Norden erbjuds. Nu kan de som har Telia mobilt bredband obundet binda sitt ( före 8/6 ) och få roaming inom EU/EES 20 GB. Jag som har bundet ett år till kan inte få detta erbjudande, bara om jag hade haft tre månader kvar av bindningstiden.  Märkligt kan tyckas, så jag får väl  acceptera detta och hoppas på att Telia öppnar det i framtiden.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

8 reaktion på “Telia

  1. Jag/vi har Telia företagsabonnemang med minst ett tjugotal mobiler. För oss vet jag inte vad som skulle ha hänt, om vi dragit utomlands i år. Totalt sett tycker jag att det låter som skumma affärer. Förra året lät det som att alla avgifter skulle slopas.

  2. Peppar peppar ta i trä…. Hittills har det fungerat bra för mej och efter den 15/6 surfar och ringer och messar som hemma fram till oktober. Då blir det nåt nytt igen…. ( Jag har Vimla, ett dotterbolag till Telenor)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *