Båthamnar.

Fick tidningen Gästhamns Guiden i min hand idag. Är väl en tidning i första hand för båt folk, men i den kunde man hitta information om att en del båthamnar välkomnar Husbilar.  I rutan där man informerar om  service och faciliteter.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Båthamnar.

  1. Visst är det bra med båthamnar att kunna parkera våra husbilar vid. Tycker däremot det är många som låter husbilarna stå längst bort och inte kunna stå vid vattnet o se det vackra. Idag cyklade vi till just en båthamn där platserna är gömd bakom en massa bodor 🙁 Det är trist. Tack ändå för tipset om tidningen. Tur att många hamnar tänker på husbilarna också. Vi är bra vakter och det borde dom tänka på. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *