Båthamnar.

Fick tidningen Gästhamns Guiden i min hand idag. Är väl en tidning i första hand för båt folk, men i den kunde man hitta information om att en del båthamnar välkomnar Husbilar.  I rutan där man informerar om  service och faciliteter.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Båthamnar.

  1. Visst är det bra med båthamnar att kunna parkera våra husbilar vid. Tycker däremot det är många som låter husbilarna stå längst bort och inte kunna stå vid vattnet o se det vackra. Idag cyklade vi till just en båthamn där platserna är gömd bakom en massa bodor 🙁 Det är trist. Tack ändå för tipset om tidningen. Tur att många hamnar tänker på husbilarna också. Vi är bra vakter och det borde dom tänka på. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *