På väg……

På väg norr ut på E4. Man kan fundera på hur många gånger vi har kört denna sträcka på dessa 33 år vi bott i Skåne. Sett förändringen av E 4:ans sträckning genom åren från att vi förr passerade genom flera samhällen, tills nu i stort sett 110 km/h väg hela sträckan till Norrköping.

Lilla My har tagit förändringen bra från att använda buren till att nu använda selen i säkerhetsbältet.  Ibland kan det vara intressant att följa vad som händer utanför bilen!

6 reaktion på “På väg……

    • När du skrev om Kukkolaforsen så var det verkligen lockande att köra norr ut. Får bli en annan gång

  1. Under en tid av mitt liv, fanns inte ett matställe utmed E4, från Umeå i norr till Helsingborg i söder, där en tradare kunde parkera. Utan att jag stannat och ätit mat, druckit kaffe och ätit en riktig chokladbiskvi med nötbotten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *