Några dagar……

har vi varit på Vikbolandet. Varit lite till hjälp när Gisela &Micke har flyttat in i nya huset.

Här rullar vi in på gården tillsammans med flyttlassen.

Här fick vi en plan och fin plats att parkera på.

Jag kommer att trivas i  nya huset.

Vi passade på att göra ett besök på Dynakuten i Norrköping, fick två öljetter monterade i vart hörn nertill på vår gardin, Nu kommer draperiet att hänga fin hur det än blåser. Monterade krokar under sängarna och satt ett resårband som håller det på plats. Vi har också plockat bort originalgardinerna på dörrarna. Där vi skruvade dit en tygklädd skiva för fönstren.

Lilla My passade på att titta efter om det fanns något kul i garaget.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Några dagar……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *