Höst

Idag kom hösten!

Fick en ordentligt morgonpromenad i blåsten med Lilla My. Regnet kom på förmiddagen och det har regnat oavbrutet hela dagen. Idag har vi bara kopplat av, var en runda ner till Söderköping och handlade lite. Är fortfarande kvar hos Gisela & Micke här på Vikbolandet.

I morgon vänder vi så sakta mot Helsingborg.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

14 reaktion på “Höst

  1. Ja, nu är hösten här med starka vindar, gråväder och regn. Höstfärger med en och annan solstråle får vi fortsätta att ta vara på och glädjas åt. Hösten kan vara fin också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *