Gott Nytt År

Gott Nytt 2018 önskat vi alla läsare av bloggen samt släkt, vänner och bekanta.

Med en  bild från Bruces skog här i Helsingborg. Ni vet vågen vid E6 södergående körfält i Helsingborg, skogen på sidan om är Bruces skog. Bilarna på motorvägen hörs väl när man är där. Men det är bara en fördel när man har en skotträdd hund, här kan vi ta våra promenad och ha skoj samtidigt.

Pengar från en donation har gjort det möjligt att skapa detta område. De var märkta till att det skulle skapas ett rekreationsområde i Helsingborg.

Ser ni att solen pressar sig fram mellan bokarna.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Gott Nytt År

  1. Oj så fin skog, helt makalöst 🙂 Känns dock lite konstigt att ni inte har någon snö 😉 Men Sveriges land är avlångt. Ha en riktigt god fortsättning på nya året. Kram fr Piteå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *