Montering……

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

9 reaktion på “Montering……

 1. Backkamera är helt suveränt även när man kör. Jag gillar att köra med den på när jag kör husbilen. Själva är vi även sugen att montera hydraliska stödben. Jag är livrädd när Kjell kör på klossar varje gång vi stannar…;-) Kram

 2. Backkamera har varit standard i våra sista husbilar. Jag måste säga att jag tittar väldigt lite i den. Birgitta kanske kollar lite mera. Då framför allt, så det inte finns någon person bakom. Jag vill alltid köra efter backspeglarna, kanske en skada från ungdomen i en tradare med släp.

 3. Vi har två backkamror, dels den automatiska som är monterad på bilen och sedan den manuella som alltid springer ut o kollar då hon inte alltid litar på att den automatiska ser allt! Sedan tror Bengt att vi även får backvarnare på vår kommande bil, så nu känns det som det ät helgarderat.

  • Helgarderat känns bra! Backa utan någon utanför eller utan kamera har kostat. Det
   har varit träd och vägräcken i vägen. Lite säkrare ska jag nog känna mig när jag backar
   ut från en parkering med kameran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *