Montering……

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

9 reaktion på “Montering……

  1. Backkamera är helt suveränt även när man kör. Jag gillar att köra med den på när jag kör husbilen. Själva är vi även sugen att montera hydraliska stödben. Jag är livrädd när Kjell kör på klossar varje gång vi stannar…;-) Kram

  2. Backkamera har varit standard i våra sista husbilar. Jag måste säga att jag tittar väldigt lite i den. Birgitta kanske kollar lite mera. Då framför allt, så det inte finns någon person bakom. Jag vill alltid köra efter backspeglarna, kanske en skada från ungdomen i en tradare med släp.

  3. Vi har två backkamror, dels den automatiska som är monterad på bilen och sedan den manuella som alltid springer ut o kollar då hon inte alltid litar på att den automatiska ser allt! Sedan tror Bengt att vi även får backvarnare på vår kommande bil, så nu känns det som det ät helgarderat.

    • Helgarderat känns bra! Backa utan någon utanför eller utan kamera har kostat. Det
      har varit träd och vägräcken i vägen. Lite säkrare ska jag nog känna mig när jag backar
      ut från en parkering med kameran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *