En vecka…

Efter en vecka i gamla hemtrakter i Östergötland, Vikbolandet hos dotter och svärson. Träffat släkt och kompisar har vi också gjort och tagit en tur till Stockholm och så har vi haft det skönt och bara kopplat av. Varit ute på långpromenader med Lilla My. Våren kom med stormsteg. Den här veckan hittade jag både Tussilago, Blåsippa och Vårlök på mina promenader. När vi kom var det  snö i skogen omkring huset där Gisela & Micke bor men det försvann på några dagar.

Idag har vi dragit åt handbromsen i Grythyttan vid Måltidens hus. Där de idag  bedriver Restaurang- och hotellhögskola. Här stannar vi till imorgon, var stängt för dagen när vi anlände.

Här uppe i Västmanland är det mycket is på sjöarna man kör förbi och betydligt mera snö kvar i skogen. Lite bilder från dagens promenad.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “En vecka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *