En vecka…

Efter en vecka i gamla hemtrakter i Östergötland, Vikbolandet hos dotter och svärson. Träffat släkt och kompisar har vi också gjort och tagit en tur till Stockholm och så har vi haft det skönt och bara kopplat av. Varit ute på långpromenader med Lilla My. Våren kom med stormsteg. Den här veckan hittade jag både Tussilago, Blåsippa och Vårlök på mina promenader. När vi kom var det  snö i skogen omkring huset där Gisela & Micke bor men det försvann på några dagar.

Idag har vi dragit åt handbromsen i Grythyttan vid Måltidens hus. Där de idag  bedriver Restaurang- och hotellhögskola. Här stannar vi till imorgon, var stängt för dagen när vi anlände.

Här uppe i Västmanland är det mycket is på sjöarna man kör förbi och betydligt mera snö kvar i skogen. Lite bilder från dagens promenad.

 

 

5 reaktion på “En vecka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *