Husbilsträff på Husbilslandet

HBK (Husbilsklubben) uppstartsträff på Husbilslandet utanför Kristinehamn. Lyckad träff med trevliga husbilskompisar. Nu är det vi som är bland de äldre, så var det inte när vi började åka husbil men………. det är väl bara att acceptera!

 65 husbilar på platsen

 

 

 

 

 

En hoper grillmästare  i grillröken och en saltare! Kan intyga att ingen av oss har kommit in i dimman. Toppenfest bra mat, nästan alla köttbitarna färdiga i temperatur. Kul stämning och bra musik.

 

 

 

 

 

 

Nu är vi på ställplatsen i Ullared för första gången. 100 kr och allt inkluderat, bra service med tömning, vatten, kök, duschar och toaletter. Många husbilar på platsen en söndags kväll.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

14 reaktion på “Husbilsträff på Husbilslandet

 1. Mycket trevligt att träffas. Vi hade det gott vid våra bilar med bra grannar.
  Festen och maten var bra
  tycker saltaren Putte med fru

 2. HBK:s träffar brukar vara trevliga.
  Ullared kan det där med ställplats. Mycket service för en billig peng. Sedan är kanske inte platsen den roligaste att stå på men ofta har ägarna ärende in i varuhuset så då går det bra att stå så

  • Ställplatsen i Ullared 100kr all service. Kan hålla med om det det är en grusplan men en eller två nätter.
   Campingen 225 kr är också toppen vi har varit mycket där och träffat vänner och då har inte
   det Gula fått vårt besök.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *