Home Sweet Home

Var så fint att komma hem till ett vårlikt Skåne.

Bilen urplockad och städad igår fick takluckorna och solcellen en rengöring. Jag skulle behöva tvätta taket får se om det kan bli av snart. Dåligt av Helsingborg att det inte finns en tvätt där man kan ha en ställning så man kommer åt taket. Man får inte tvätta bilen på parkeringen. I Malmö ska det finnas med ramp så man kommer upp på taket, men ett stycke att köra ca 7 mil, enkel. Miljötänk igen. Självtvättarna är precis lagom att de räcker till på höjden och där är det för trångt att tvätta taket också, förbud att använda egna redskap.  Nu är det bra så långt, nu släpper tackluckorna in ljus.Trädgården har fått sig en genomgång gräset klippt och ogräs bortplockat. T.o.m petat ner några potatisar i jorden se om det blir något av dessa. Hade fått fina broddar så varför inte prova kan bli något kanske. Ogräs mellan plattorna så varför inte prova Ättika och så blev det.

Nu har vi skaffat oss ACSI-katalogen så nu planerar vi för en vårresa i Europa.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

10 reaktion på “Home Sweet Home

  1. Vi har sån tur att vi har tvätthall med alla möjligheter bara ett par kilometer hemifrån, tråkigt att ni har så långt. Kul att planera dock! Vi är precis klara med vår planering av sommarresan och drog i väg i går!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *