Home Sweet Home

Var så fint att komma hem till ett vårlikt Skåne.

Bilen urplockad och städad igår fick takluckorna och solcellen en rengöring. Jag skulle behöva tvätta taket får se om det kan bli av snart. Dåligt av Helsingborg att det inte finns en tvätt där man kan ha en ställning så man kommer åt taket. Man får inte tvätta bilen på parkeringen. I Malmö ska det finnas med ramp så man kommer upp på taket, men ett stycke att köra ca 7 mil, enkel. Miljötänk igen. Självtvättarna är precis lagom att de räcker till på höjden och där är det för trångt att tvätta taket också, förbud att använda egna redskap.  Nu är det bra så långt, nu släpper tackluckorna in ljus.Trädgården har fått sig en genomgång gräset klippt och ogräs bortplockat. T.o.m petat ner några potatisar i jorden se om det blir något av dessa. Hade fått fina broddar så varför inte prova kan bli något kanske. Ogräs mellan plattorna så varför inte prova Ättika och så blev det.

Nu har vi skaffat oss ACSI-katalogen så nu planerar vi för en vårresa i Europa.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

10 reaktion på “Home Sweet Home

  1. Vi har sån tur att vi har tvätthall med alla möjligheter bara ett par kilometer hemifrån, tråkigt att ni har så långt. Kul att planera dock! Vi är precis klara med vår planering av sommarresan och drog i väg i går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *