+1 års FEST

Det var 40 + 1 års fest hos sonen och svärdotter igår kväll, ca 70 pers mellan 6 veckor och 70 år, verkligen trevligt och god plockmat ( tappas) ,och bubbel. Ett år sedan de flyttade i huset är det också.

Många nya ansikten bland deras vänner en blandning av syskon, kusiner och arbetskollegor och gamla skolkamrater från Höganäs och högskoletiden och så vi gamla föräldrar. Det är så trevligt att få återse kamrater det går många år mellan varven vi träffas men lika gemytligt var gång.

Vilken fest god stämning och ett härligt tappas bord med mängder av läckerheter. Åsa:s mamma Barbro är det som har komponerat denna fest meny.

Vi är ju ägare till ett rullande hotell så det stod såklart parkerat ut efter trottoaren. När vi känner för oss att dra oss undan så är det nära hem. Vi är inriktade på att komma iväg på vår Europa tripp så för oss bröt vi skapligt tidigt.

4 reaktion på “+1 års FEST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *