+1 års FEST

Det var 40 + 1 års fest hos sonen och svärdotter igår kväll, ca 70 pers mellan 6 veckor och 70 år, verkligen trevligt och god plockmat ( tappas) ,och bubbel. Ett år sedan de flyttade i huset är det också.

Många nya ansikten bland deras vänner en blandning av syskon, kusiner och arbetskollegor och gamla skolkamrater från Höganäs och högskoletiden och så vi gamla föräldrar. Det är så trevligt att få återse kamrater det går många år mellan varven vi träffas men lika gemytligt var gång.

Vilken fest god stämning och ett härligt tappas bord med mängder av läckerheter. Åsa:s mamma Barbro är det som har komponerat denna fest meny.

Vi är ju ägare till ett rullande hotell så det stod såklart parkerat ut efter trottoaren. När vi känner för oss att dra oss undan så är det nära hem. Vi är inriktade på att komma iväg på vår Europa tripp så för oss bröt vi skapligt tidigt.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “+1 års FEST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *