Campingen

Strålande sol hela dagen har vi haft!  Resan har rullat på bra idag ca 35 mil till slutmålet.

Ca: kl 3,00  var vi incheckad på Camping Op Hoop van Zegen! Vi var snart på plats med husbilen men Husvagnen fixade till det med tak ock väggar. Blev riktigt mysigt att kunna sitta i förtältet och äta. Men oj så kallt det blev framåt kvällen så vi gick in och satt oss i husvagnen. Det är mer plats än vi har det i vår Plåtis.

Denna delen på campingen var avsatt som ställplats mix husbilar/husvagnar.

Klart att Lilla My ska vara med på bild!

 

6 reaktion på “Campingen

  1. Hejsan.
    Roligt att följa er på resan tillsammans med era husvagns-vänner. Det går tydligen bra att resa med husvagn oxå, vore skoj om ni ville skriva lite ibland om för och nackdelar. Typ priser på broar, färjor hur det är att ta sig fram, ja typ allt ni kan tänkas komma på. Kanske det är en fördel med ”mower” på husvagnen vid parkering tex. Fortsätt med bloggandet så mycket ni orkar och kan. Det är roligt att läsa lite om vad som händer ute i stora världen. Mvh. Maj Jan och LOKE.

    • Idag var det hur skönt som helst på dagen. M;en i kväll var det kallt i förtältet hos våra vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *