Campingen

Strålande sol hela dagen har vi haft!  Resan har rullat på bra idag ca 35 mil till slutmålet.

Ca: kl 3,00  var vi incheckad på Camping Op Hoop van Zegen! Vi var snart på plats med husbilen men Husvagnen fixade till det med tak ock väggar. Blev riktigt mysigt att kunna sitta i förtältet och äta. Men oj så kallt det blev framåt kvällen så vi gick in och satt oss i husvagnen. Det är mer plats än vi har det i vår Plåtis.

Denna delen på campingen var avsatt som ställplats mix husbilar/husvagnar.

Klart att Lilla My ska vara med på bild!

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Campingen

  1. Hejsan.
    Roligt att följa er på resan tillsammans med era husvagns-vänner. Det går tydligen bra att resa med husvagn oxå, vore skoj om ni ville skriva lite ibland om för och nackdelar. Typ priser på broar, färjor hur det är att ta sig fram, ja typ allt ni kan tänkas komma på. Kanske det är en fördel med ”mower” på husvagnen vid parkering tex. Fortsätt med bloggandet så mycket ni orkar och kan. Det är roligt att läsa lite om vad som händer ute i stora världen. Mvh. Maj Jan och LOKE.

    • Idag var det hur skönt som helst på dagen. M;en i kväll var det kallt i förtältet hos våra vänner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *