Keukenhof

Keukenhof blomsterpark utanför Lisse i Nederländerna besökte vi i går. Parken etablerades 1949 och är känd för ett hav av blommor. Turistattraktion har öppet två månader varje år stänger den 13/5 2018.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

12 reaktion på “Keukenhof

  1. Oj vilken härlig blomsterprakt.
    Ägarna pratade faktiskt om detta ställe under dagens fika men insåg att det får bli ett resmål då inte väckarklockan för arbete ringer varje vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *