Norr ut …..

Lämnade Camping Op Hoop van Zegen! vid 9 tiden. Det var en lagom stor camping men inget för stora bilar.  Bra faciliteter, vatten ute på området.

Bild från morgonpromenaden.

Vi ställde in GPS på Winterswijk Obelink campingbutiken. Det vi hade tänkt köpa fanns tyvärr inte men en korg till disken blev det i alla fall. Sedan for vi vidare norrut.

Tog ut en plats i Campercontact passande för oss . Symbolen Campsites i Campercontact  hittar man platser som passar husbil och husvagn.  Natuurkampeerterrein Lutje Kössink 23 Euro allt/inkluderat Vill man INTE ha El minus 3Euro  N 51,9898 E 06,77788 .

Vilken eftermiddag i strålande solsken vi fick.

9 reaktion på “Norr ut …..

    • Var fundersam när jag har sällskap med husvagn hur det skulle fungera. Men det har varit toppen bra.

  1. Jag använder alltid CamperConract….bästa appen för ställplatser och camping. Fast jag använder den i datorn istället för i telefonen. ….men så är jag mer en androidfantast =dator. Trodde först, när jag såg stora bilden, att ni bytt bil igen….men ni har väl “plåtisen” kvar antar jag. Holland är fint 😀

    • Plåtisen är kvar. Jag gillar androidfantast men använder dator mycket också.

  2. Campercontact är jättebra, men nu är det dax för oss att uppdatera den och då funderar jag på vilken enhet som blir bäst att lagra den på. Bör reparera paddan eller köpa ny då den verkar vara helt ovillig ibland.

    • Jag använder Samsung plattan till GPS (Co pilot) och har Campercontact i den också

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *