Bilprovningen

Kl 8,00 idag var jag med plåtisen på första besiktningen efter 3 år och 27 dagar, 5020 mil har den rullat i Norden och Europa.  

Har varit märkligt om det hade varit problem med besiktningen, vi fick OK. Jag meddelade var varningstrianglarna var och att det är två stycken vi har. Har man behövt att använda dessa någon gång så ska de vara lätt åtkomliga.  Då vi behövde dessa var de  i garaget och har man stannat bredvid vägräcke så var det svårt att få ut dem. Så nu ligger de i facket i dörrarna tillsammans med varningsvästen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Bilprovningen

  1. Härligt att plåtisen gick igenom bilbesiktningen. Men det är väl 5000 mil du kört? Vi har inte fått någon varningstriangel utan Bengt har tagit en reservare som vi hade. Men mån 4/6 besöker vi BiÖ för lite koll av tjuvström, annars funkar bilen jättebra o vi är nöjda och därefter börjar vår Europaturné

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *