Bilprovningen

Kl 8,00 idag var jag med plåtisen på första besiktningen efter 3 år och 27 dagar, 5020 mil har den rullat i Norden och Europa.  

Har varit märkligt om det hade varit problem med besiktningen, vi fick OK. Jag meddelade var varningstrianglarna var och att det är två stycken vi har. Har man behövt att använda dessa någon gång så ska de vara lätt åtkomliga.  Då vi behövde dessa var de  i garaget och har man stannat bredvid vägräcke så var det svårt att få ut dem. Så nu ligger de i facket i dörrarna tillsammans med varningsvästen.

5 reaktion på “Bilprovningen

  1. Härligt att plåtisen gick igenom bilbesiktningen. Men det är väl 5000 mil du kört? Vi har inte fått någon varningstriangel utan Bengt har tagit en reservare som vi hade. Men mån 4/6 besöker vi BiÖ för lite koll av tjuvström, annars funkar bilen jättebra o vi är nöjda och därefter börjar vår Europaturné

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *