Ett försök!

Ett försök till urladdning kan man kalla dagen åskvädret och regn idag. Tre – fyra mm regn och åska i periferin med en blixt /smäll på ca 4,5 km avstånd enligt lightningmaps. Får verkligen hoppas att vi får mera regn, annars får vi byta ut det mesta av växter i trädgården.

Lilla My följde mig som en “hund” under förmiddagens åskväder hon är ingen vän av åskväder.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Ett försök!

  1. Jag har 143 styck Stefanandra planterade under förra hösten. Ett par tre har vissnat, nu vågar jag snart inte titta åt det hållet. Det står 36 mm regn på SMHI ena stunden, nästa stund är det borta. När slutar denna torka?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *