Mässan

Nu är mässan snart över. Lördag kväll och söndag sedan rullar husbilarna ut från området.  Även mitt och Caravan Clubs uppdrag på Elmia är snart över för i  år. Mässan är inte bara husbilar, husvagnar, tillbehör och pryltält här är också nöjen så som räkfrossa och danskvällar när mässan har stängt. Mässan är framförallt en träffpunkt mellan människor där man träffas och umgås med vänner och även hittar nya vänner. Det arrangeras fester i märkesbyarna och långbord mellan bilar och vagnar och oktoberfest i tältet där det serveras tysk mat, öl i riktiga sejdlar och tyrolermusik. Även jag/vi har hunnit  umgås och fikat med vänner och pratat med bekanta och Bloggare, om vi inte att stött ihop så har man i iallafall sett husbilen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

12 reaktion på “Mässan

  1. I år avstod vi från mässan besökte marknad och skogen i stället. Kul att träffa på vänner på mässan. Det får bli ett besök nästa år i stället Nu börjar vi planera för nästa resa mot solen.

  2. Synd att vi inte hann ses den här gången!! Det blev ett ganska kort besök för oss. Vi trodde först inte att vi skulle hinna ner alls, sedan bestämde vi oss för att köra efter jobbet i fredags … 😉 Riktigt bra och välordnad mässa som vanligt! Och nästa gång, då ses vi!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *