Fiber

Installationen klart för fiber sedan några veckor, stadsnätet Öresundskraft ( ett öppet stadsnätet med många leverantörer att välja på ). Anslutning och konfigurering av Wifi-router och TV gjorde jag klar när vi hade signalerna in i huset. Något samtal till Öresundskraft och Telia blev det. Blev fortsatt Telia som får leverera ett utbud till oss iallafall tolv månader till.

Installationen hamnade i ett utrymme i huset där det minst stör och syns.

Standard lösenord att använder på sina WiFi-router?  Rekommendera användare att skapa nya unik lösenord på sin utrustning.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Fiber

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *