Fiber

Installationen klart för fiber sedan några veckor, stadsnätet Öresundskraft ( ett öppet stadsnätet med många leverantörer att välja på ). Anslutning och konfigurering av Wifi-router och TV gjorde jag klar när vi hade signalerna in i huset. Något samtal till Öresundskraft och Telia blev det. Blev fortsatt Telia som får leverera ett utbud till oss iallafall tolv månader till.

Installationen hamnade i ett utrymme i huset där det minst stör och syns.

Standard lösenord att använder på sina WiFi-router?  Rekommendera användare att skapa nya unik lösenord på sin utrustning.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

5 reaktion på “Fiber

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *