Inte som……

vi tänkt oss att det skulle bli. Upptäckte en skada på ett bakdäck så vi tog beslutet att ta oss till Ystad. Den här sprickan ville jag inte köra med och koppla av och samtidigt se oss omkring. Det är två millimeter kvar på mönstret på däcken så de har kunnat rulla några flera mil.  Körde hem till Ödåkra och lastade av, men det gick inte fort upp genom Skåne men hem kom vi. I morgon har vi nya däck bak på bilen. Bornholm ligger kvar och vi har bara några mil till Ystad. Vi får åka tillbaka en annan gång.

Våra med resenärer stannade för att uppleva det vi missar denna gången.

Ombokning av färjan gjorde jag utanför terminalen på nätet och vi fick komma med färjan 10:30  en halvtimme hade vi till godo. Så smidigt och så hjälpsamma  allt gick problemfritt. Automaten ville inte svara på min tryckning. Fick bli hjälpknappen!  Vi kom till Ystad vid middagstid, stannade och kollade upp om det fanns däck, men ringde till firman vi brukar anlita och fick den hjälpen vi behövde.

Stannade vid Övedskloster för kafferast och så får vi inte glömma Lilla My parken är perfekt för en hundpromenad.

I kväll är vi på Råå och kopplar av. I morgon tidig förmiddag ska vi vara i Mörarp på Däck online.

Fredag kväll kör vi på Pub afton på Kulla Must i Mjöhult, något kul får vi hitta på.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

10 reaktion på “Inte som……

    • Bättre att känna sig säker när man är på resa. Däcken hade inte dåligt mönster Däckfirman sa att de går denna säsongen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *