Kunstner

Man träffar många människor när man är ute på resa, när man strosar runt i städer och byar. Träffar man någon som har tagit ut svängarna lite utanför den så kallade normala normen blir det lite extra intressant. Det gjorde vi på Bornholm!  “Kunstner maler” gick förbi hans hus och det stack ut på flera sätt. Såg att det varit ett Missionshus tidigare men det passade inte in som sådant nu. Så kom ägaren ut genom grinden vi fick en lång pratstund med honom. Trevlig kille och mycket berättande. Huset berättade han att han ägt i trettiosex år att det var Metodistförsamling för. Nu var det konstnärs lya. När vi sa tack och hej frågade jag om jag fick ta ett kort framför hans målade mur, stolar och bort var redan placerade på trottoaren. Inte bara det han placerade sig på stolen själv.

Foto Nils-Åke H

8 reaktion på “Kunstner

  1. Härlig bild på mannen och muren, dom hör liksom ihop.
    Ang förra inlägget, vilken spricka ni hade i däcket, är det vanligt att sådant uppkommer, vet ni?

    • Han hörde värkligen dit
      Har säkert kört på en stenkant. Men tur i oturen däcken var slut över 6000 mil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *