Kunstner

Man träffar många människor när man är ute på resa, när man strosar runt i städer och byar. Träffar man någon som har tagit ut svängarna lite utanför den så kallade normala normen blir det lite extra intressant. Det gjorde vi på Bornholm!  “Kunstner maler” gick förbi hans hus och det stack ut på flera sätt. Såg att det varit ett Missionshus tidigare men det passade inte in som sådant nu. Så kom ägaren ut genom grinden vi fick en lång pratstund med honom. Trevlig kille och mycket berättande. Huset berättade han att han ägt i trettiosex år att det var Metodistförsamling för. Nu var det konstnärs lya. När vi sa tack och hej frågade jag om jag fick ta ett kort framför hans målade mur, stolar och bort var redan placerade på trottoaren. Inte bara det han placerade sig på stolen själv.

Foto Nils-Åke H

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

8 reaktion på “Kunstner

  1. Härlig bild på mannen och muren, dom hör liksom ihop.
    Ang förra inlägget, vilken spricka ni hade i däcket, är det vanligt att sådant uppkommer, vet ni?

    • Han hörde värkligen dit
      Har säkert kört på en stenkant. Men tur i oturen däcken var slut över 6000 mil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *