Ny dator

En bärbar dator till mig håller ca 3 år och då är det inte funktionen som upphör utan locket gångjärnen brister. Prestanda sjunker med åren men så är det med tekniken.

Nu var det tid igen att skaffa nytt!  Åkte och köpte en Crombook men det var ingen som passade mig så den lämnade jag tillbaka. Fick förslag av Patrik (sonen) om en sida på internet som säljer IT-produkter som får en andra chans. Begagnad och nyservad för mig ny dator med 1 års garanti, öppet köp och fri support. Det är datorer så kallade proffsdatorer som företag har använt något eller några år. Nu hoppas ja att detta blir ett bra köp.

Jag har bidragit till att hjälp till att spara jordens resurser. Bara för att tillverka en ny dator går det åt 1.8 ton råvaror enligt reklamen.

 

6 reaktion på “Ny dator

  1. Men så bra att återanvända datorer. Håller med dig angående det där med gångjärnen, jag har nog haft 3 sådana som gått sönder. Sen jag köpte Lenovo och var noga med hur gångjärnen såg ut, så har den hållit, men ett “M” krånglar på tangentbordet. Dessutom är minnet oftast fullt pga mina kort. Men det är bara att rensa och föra över dem på en extern hårddisk. Hoppas din håller nu.

  2. Själv har jag en MacBook Pro proffsdator. Den höll på att göra mig tokig, innan jag fick hjälp med rätt inställning av styrplattan. Det räckte att föra handen över så byte datorn till någon annat. Nu är vi de bästa vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *