Nu har ………..

vi rullat några mil norr ut. Har inte bråttom, på två dagar är vi i Karlsborg på ställplatsen. Många stopp under resans gång har vi gjort. Sol när vi parkerade MEN vi hörde åskan på håll och nu har vi regn och åska över oss. Men markisen är ute så Birgitta sitter fortfarande utanför husbilen. Med en plåtis sitter du nästan ute när skjutdörren är öppen också.

Vi har haft fint väder och sol hela dagen på resan och fin utsikt över Vättern på kafferasterna.

Ställplatsen i Karlsborg ser kanske inte så kul ut. Nära vattnet och toppenfina facilitet som man får kod till när man betalat 190 kr i automaten kl 10:00 till kl 12:00 gäller biljetten. Priset inkluderar El och friskvatten finns vid några El-stolpar.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Nu har ………..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *