Nu har ………..

vi rullat några mil norr ut. Har inte bråttom, på två dagar är vi i Karlsborg på ställplatsen. Många stopp under resans gång har vi gjort. Sol när vi parkerade MEN vi hörde åskan på håll och nu har vi regn och åska över oss. Men markisen är ute så Birgitta sitter fortfarande utanför husbilen. Med en plåtis sitter du nästan ute när skjutdörren är öppen också.

Vi har haft fint väder och sol hela dagen på resan och fin utsikt över Vättern på kafferasterna.

Ställplatsen i Karlsborg ser kanske inte så kul ut. Nära vattnet och toppenfina facilitet som man får kod till när man betalat 190 kr i automaten kl 10:00 till kl 12:00 gäller biljetten. Priset inkluderar El och friskvatten finns vid några El-stolpar.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Nu har ………..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *