Kyrkbåtsrodd

Idag var vi ned till älven och tittade på Siljansnäsrodden som traditionsenligt alltid hålls på Midsommardagen, den 53:e i ordningen. Många som hittade hit fast det var risk för skurar. Men skurarna uteblev så vi fick sol och en fin stund att njuta av det fina vädret.

Tre båtar i full acceleration i starten. Tjugo åror och tjugoen man i båten vill komma först över mållinjen.  En gast och rorgängare  som är samma man till uppgiften.

Så här högtidligt tackar lagen varandra för god kamp.

.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Kyrkbåtsrodd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *