Kyrkbåtsrodd

Idag var vi ned till älven och tittade på Siljansnäsrodden som traditionsenligt alltid hålls på Midsommardagen, den 53:e i ordningen. Många som hittade hit fast det var risk för skurar. Men skurarna uteblev så vi fick sol och en fin stund att njuta av det fina vädret.

Tre båtar i full acceleration i starten. Tjugo åror och tjugoen man i båten vill komma först över mållinjen.  En gast och rorgängare  som är samma man till uppgiften.

Så här högtidligt tackar lagen varandra för god kamp.

.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

6 reaktion på “Kyrkbåtsrodd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *