Vänner kom……

Vänner kom och hälsade på oss här på ställplatsen/campingen i går vid middagstid, på Siljansnäs flygklubb där vi står. Kul återseende vi har mycket att prata om det är nog över ett år sedan vi senast träffades.

Strålande väder bjöd vi på när de rullade in på platsen med sin husbil.  Men lite senare kom regnet som såg hotfullt  ut för kvällens arrangemang men det blev uppehåll så allt blev lyckat. Vi kunde sitta ute och njuta av solen en stund utan att veva ut markisen och dricka vårt kaffe med muffins som Birgitta bakade på morgonen.

På kvällen var det klubbafton och grillkväll här på flygklubben vi blev medbjudna av medlemmar. Klubbens midsommarstång skulle få ny utsmyckning. Här i trakten efter den traditionella midsommarfirandet reses det majstänger i var by lång tid efter, även så i Siljansnäs FK. Flitiga händer skapade girlanger och ringar för att fästas på stången. Det blev en fin kväll med mestadels uppehåll.

Vi valde att avsluta kvällen tillsamman vid våra husbilar.

Nu är den färdigklädd och det behövdes tre starka karlar för att resa den på plats, påhejade av oss övriga och i år var det viktigt att den stod rakt.

Trevlig avslutning av dagen tillsammans med Elisabeth & Lennart som bjöd oss på grillat med massa gott tillbehör. Lite knytis blev det vi höll med förrätt,  avokado med skaldjursröra och gott vin, nu var det bara Lennart & Jag, Nils-Åke som inmundigade vinet. Damerna hade en alkoholfri variant som var nog så bra. Stort tack till er för en trevlig kväll.

Den klädda midsommarstången i solnedgång

.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Vänner kom……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *