Vänner kom……

Vänner kom och hälsade på oss här på ställplatsen/campingen i går vid middagstid, på Siljansnäs flygklubb där vi står. Kul återseende vi har mycket att prata om det är nog över ett år sedan vi senast träffades.

Strålande väder bjöd vi på när de rullade in på platsen med sin husbil.  Men lite senare kom regnet som såg hotfullt  ut för kvällens arrangemang men det blev uppehåll så allt blev lyckat. Vi kunde sitta ute och njuta av solen en stund utan att veva ut markisen och dricka vårt kaffe med muffins som Birgitta bakade på morgonen.

På kvällen var det klubbafton och grillkväll här på flygklubben vi blev medbjudna av medlemmar. Klubbens midsommarstång skulle få ny utsmyckning. Här i trakten efter den traditionella midsommarfirandet reses det majstänger i var by lång tid efter, även så i Siljansnäs FK. Flitiga händer skapade girlanger och ringar för att fästas på stången. Det blev en fin kväll med mestadels uppehåll.

Vi valde att avsluta kvällen tillsamman vid våra husbilar.

Nu är den färdigklädd och det behövdes tre starka karlar för att resa den på plats, påhejade av oss övriga och i år var det viktigt att den stod rakt.

Trevlig avslutning av dagen tillsammans med Elisabeth & Lennart som bjöd oss på grillat med massa gott tillbehör. Lite knytis blev det vi höll med förrätt,  avokado med skaldjursröra och gott vin, nu var det bara Lennart & Jag, Nils-Åke som inmundigade vinet. Damerna hade en alkoholfri variant som var nog så bra. Stort tack till er för en trevlig kväll.

Den klädda midsommarstången i solnedgång

.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

6 reaktion på “Vänner kom……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *