Hos vänner

Fick en fin plats att parkera på hos Wania & Åke. Vi spelade Mölkky på eftermiddagen man kan tycka att man inte får upp puls på detta men jag blev varm. Det var också varmt på eftermiddagen.  Lite motion får man eller kalla det gymnastiska övningar när man måste bocka sig för att ställa i ordning klossarna.  Kul spel och ändå roligare när man vinner!

Tack för en trevlig och kul vistelse hos.

Här får Lilla My och kompisen Jessie kul och de bryr sig inte om att vi spelar det är bara att kliva på.  Valle deras andra hund ville  mest vara för sig själv och bara ta det lugnt.

I grannbyn var det tid att resa majstången i går den 29/6 kl 19.00. Klart att vi skulle köra dit och vara med om det. Här var det annorlunda på så vis att stången blir klädd på en plats en bit ifrån där den ska stå. Så det gick åt många att bära den på plats.

Nu är den på väg att sättas på plats till musik av spelmanslaget.

Ståtlig majstång här vid vägskälet. I Åke och Wanias hemby var stången redan på plats det sker på förmiddagen på midsommarafton.

Vi har fått vara med om en riktig och mycket Svensk midsommarfirande i år.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

6 reaktion på “Hos vänner

  1. Önskar att man kunde få vara med om en riktig midsommar i Dalarna någon gång, det kanske kommer. Så härligt att ni kunde det☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *