Hos vänner

Fick en fin plats att parkera på hos Wania & Åke. Vi spelade Mölkky på eftermiddagen man kan tycka att man inte får upp puls på detta men jag blev varm. Det var också varmt på eftermiddagen.  Lite motion får man eller kalla det gymnastiska övningar när man måste bocka sig för att ställa i ordning klossarna.  Kul spel och ändå roligare när man vinner!

Tack för en trevlig och kul vistelse hos.

Här får Lilla My och kompisen Jessie kul och de bryr sig inte om att vi spelar det är bara att kliva på.  Valle deras andra hund ville  mest vara för sig själv och bara ta det lugnt.

I grannbyn var det tid att resa majstången i går den 29/6 kl 19.00. Klart att vi skulle köra dit och vara med om det. Här var det annorlunda på så vis att stången blir klädd på en plats en bit ifrån där den ska stå. Så det gick åt många att bära den på plats.

Nu är den på väg att sättas på plats till musik av spelmanslaget.

Ståtlig majstång här vid vägskälet. I Åke och Wanias hemby var stången redan på plats det sker på förmiddagen på midsommarafton.

Vi har fått vara med om en riktig och mycket Svensk midsommarfirande i år.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Hos vänner

  1. Önskar att man kunde få vara med om en riktig midsommar i Dalarna någon gång, det kanske kommer. Så härligt att ni kunde det☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *