Stannar här!

Nu står man här 51 år senare.  Den gången stod jag och väntade på att det skulle komma flygare som jag skulle hämta. Men det var så dimmigt eller om det var låga moln.  Men efter lång väntan kom de över trädtopparna nedanför mig.

Klicka på bilderna så blir de större.

Här stannar vi i natt!

Både vi och Lilla My har haft en trevlig dag hos vänner i Norra Dalarna.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Stannar här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *